Welkom op de website van OBS de Slinge

Op onze website vindt u veel informatie over onze school. Zo kunt u onze Schoolgids downloaden of onze wekelijkse Nieuwsbrief. Ook kunt u een kijkje nemen in onze groepen. Heeft u naar aanleiding van onze site vragen of opmerkingen, schroom dan niet om ons te bellen of te mailen. Onze gegevens vindt u onder 'Contact'.

Laatste nieuws...

Onze school is gezond
Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat! Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Impressie van onze school. Met dank aan dhr. Menger.

Volg ons ook op FACEBOOK